Postacím: 1082 Budapest, Baross utca 98. IV./7. | info@tmke.hu

Adatlap

Fireeng Kft.

Tevékenységi körök
Érintésvédelmi felülvizsgálat, Tűzjelző rendszer tervező, Tűzoltó készülék karbantartás, Tűzvédelmi berendezés karbantartó, Tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat, Tűzvédelmi szakértő, Tűzvédelmi tervező, Villámvédelmi felülvizsgálat

Elérhetőség: 1144 Budapest, Remény utca 34-36. 32-es csengő
Telefon: 36306575262
E-mail: info@fireeng.hu
Weboldal: www.fireeng.hu

Rólunk

A tűzvédelmi rendszerek tervezése komoly szakértelmet és felkészülést igénylő, felelősség teljes folyamat. A tűzvédelmi tervezés különböző területei, az építész tűzvédelmi tervezés (tűzvédelmi szakértő vagy tervező által), a tűzjelző rendszer vagy tűzoltó rendszer tervezése, kivitelezése, a beépített berendezések karbantartása, telepítése csak nagy szakértelemmel, a megfelelő hatósági engedélyek birtokában és tűzvédelmi szakvizsgával végezhető.

Vállalkozásunk sok-sok éves tervezői tapasztalattal, tűzjelzéstechnikai oktatói múlttal és minden olyan szükséges tudással rendelkezik, amellyel a tűzvédelem minden szakterületén hatékonyan tudjuk segíteni ügyfeleinket a kisebb lakossági ügyektől a céges nagyberuházásokig.

A tűzvédelem feladatait komplex módon átlátjuk, mivel egy-egy épületnél már a tervezés kezdeti lépéseitől jelen vagyunk, illetve ismerjük a tűzvédelmi üzemeltetés, karbantartás problémáit is. Végig követjük a kivitelezés, az üzembehelyezés és az üzemeltetés fázisait, majd a használatra is felkészítjük az adott létesítményt, kidolgozzuk a tűzvédelemmel kapcsolatos szabályokat, eljárásokat.

1144 Budapest, Remény utca 34-36. 32-es csengő

Galéria